Sjov med Hair Chalks
29. januar 2024

Jeg elsker at lave søde og sjove frisure på min datter, og hun synes heldigvis også det er sjovt. 

For et par år siden fik Hair Chalks og det har vi leget en del med. Vores erfaring er at lilla og lyserød ikke kommer ud af lyst hår igen. Men hvad pokker, hun elsker at have en lyserød stribe, og man er vel kun 6 år en gang i livet! 

Jeg skal ærligt indrømme at det tog et par forsøg, at lave noget som så godt ud, da man lige skal lære teknikken. Så her er mine råd og fifs, så behøver ud måske ikke begå mine fejl, hvis du vil prøve det af!

Erfaringer ved brug af Hair Chalks:

  1. Det farver også alt andet end hår. Vi snakker fingre, stol og bord, tøj, hårbørste og elastikker, hovedpuden (hvis man ikke vaske det ud om aften) osv.
  2. Ryd området du vil gøre det i, og sikre dig at du har et håndklæde, som gerne må blive farvet, under håret og over dit tøj. 
  3. Det er en god idé, at have en våd klud eller vådservietter klar til at tørre dine egne fingre af i, både imens f.eks. hvis du skal skifte farve, men specielt til bagefter, så du ikke behøver at røre ved noget, som du kan risikere at farve. 
  4. Gør håret fugtigt inden du begynder at farve det med kridtet, så sidder farven bedre fast.
  5. Pas på med at ramme hovedbunden med kridtet, den bliver også farvet, og det ser ikke særlig pænt ud. 
  6. Hav en plan inden du starter, det er meget nemmere at have delt håret op inden du begynder at farve.
  7. Når det skal vaskes ud, så vask med shampoo flere gange, herefter balsam og evt. en hårkur. Det tørrer håret enormt meget ud. Jeg bruger også altid balsamspray i håret dagen efter, før jeg reder det ud.

Vigtigst af alt, så hav det sjovt med det! 

Det her er det første forsøg med Hair Chalks

Jeg synes selv det er blevet bedre med tiden!
Her er lidt af det vi har leget med...

/Anne

Familietid
Hår